Teckels en Beagles
 

 

 

 


Onze kennel is ontstaan in 2003, toen wij op de Broekseweg 108 in Meerkerk zijn neer gestreken en daarmee de ruimte en mogelijkheid kregen voor het houden van honden en paarden.

Het huis kreeg van ons de naam "De Hoefstal"  en gelijk hiermee was onze kennelnaam geboren. 

In 2004 is ons eerste nestje Ruwharige Dwerg teckels geboren van onze toen nog enige teckel Gracias, een dochter is bij ons gebleven en daarna heeft het zich door de jaren heen ontwikkeld tot hoe het nu geworden is.

In 2009 is het eerste nestje Beagles geboren, dit ras had inmiddels zijn aansluiting gevonden op de Broekseweg tussen de teckels.

In 2017 zijn we verhuisd naar onze nieuwe locatie op de Middelkoop 96 in Leerbroek.

Een van de doelstellingen van Kennel v/d Hoefstal is met gezonde en ras typische honden te fokken. We houden ons aan de regels van de bijbehorende rasverenigingen wat onder andere inhoudt dat de honden voor er mee word gefokt, gecontroleerd worden door een dierenarts/oogarts en tevens door een keurmeester beoordeeld worden of ze aan de ras standaard voldoen.

Naast een gezonde lieve hond, willen wij ook graag een mooie hond.  Wij laten onze kwaliteit bevestigen op de officieel georganiseerde shows voor rashonden in binnen en buitenland . Op deze shows zien wij de kwaliteit van andere fokkers, gaan in competitie met elkaar en brengen hierdoor met elkaar de standaard van het  ras naar een hoger niveau.

Het karakter is datgene wat een hond maakt of breekt, hij geeft hiermee in feite zijn visitekaartje af. Dit is dan ook de reden waarom wij alleen maar willen fokken met stabiele en vriendelijke ouderdieren, die weten hoe ze zich moeten gedragen . Onze pups worden in huis geboren en binnen het 'drukke' gezin grootgebracht.

Door vanaf de geboorte met honden, katten, paarden, bezoek en spelende kinderen in aanraking te komen zullen de honden heel vrij van karakter zijn! Met deze eerste 8 weken wordt een begin gemaakt voor een prettige vriend in huis en een waardig lid van het gezin, die wanneer hij vervolgens goed opgevoed is overal welkom is!


Om de keuze van een hond als succesformule te laten slagen moet de klik tussen mens en hond uiteraard aanwezig zijn. Geholpen door onze ervaring zullen wij ervoor zorgen dat u de juiste keuze maakt. 

Bel ons even op telefoonnummer:   06-10171558 voor meer informatie!

Ons volgen op INSTAGRAM is altijd mogelijk, te vinden onder 'Kees Versluis'

Tot ziens !


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Instagram